Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Upea luonnonkosmetiikan vartalokuorinta: Flow Cosmetics Amethyst | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Upea luonnonkosmetiikan vartalokuorinta: Flow Cosmetics Amethyst

Flow Cosmetics vartalokuorinta saatu pr-tuote
*mainoslinkkiNyt koronteenin aikana mielestäni pienetkin mieltä kohottavat jutut lasketaan. Ja kuten arvaat blogiani lukiessasi, kosmetiikka on erinomainen esimerkki tästä.

Kosmetiikalla ja siihen liittyvillä rutiineilla voi olla hyvinkin rauhoittava, piristävä ja mieltä hoitava vaikutus. Kaikki me tiedämme, miten ihanaa on pujahtaa lämpimään kylpyyn, rentoutua saunassa kasvonaamion kanssa tai kuoria kropasta ihosolukkoa rouhean lempein vedoin. 

Flow Cosmeticsin ametistikuorinta on nappiesimerkki kosmetiikasta, jota voi pitää täydellisenä arjen ylellisyytenä ja elämyksellisenä tuotteena pakkausta ja sisältöä myöten. Luonnonkosmetiikan suolakuorinta on aromaterapeuttinen, ihoa hoitava ja purkkiaan myöten kaunis tuote, jota ei raski laittaa kaappiin piiloon.

Minun piti jo joskus syksyllä tehdä postaus uudistuneesta Flow Cosmeticsista, mutta en saanut sitä syksyn kiireissä aikaiseksi. Jo silloin violettinen ametistikuorinta kiinnosteli, ja nuuhkin purkkia lumoutuneena testeristä kauneusmessuilla. Purkin väri, ihana marjaisa tuoksu, ja vieläpä sisällä hitunen (puoli)jalokiveä ametistia!

flow cosmetics amethyst-kuorinta-aine

Upea luonnonkosmetiikan kuorinta-aine kotoiluun: Flow Cosmetics ametistikuorinta


Mielestäni kosmetiikalla itsensä hemmottelu on yksi parhaimmista tavoista välittää itsestään. Etenkin näin koronan aikana on tärkeää, että yrittää luoda itselleen kivoja hetkiä arkeen, joka voi olla samalla sekä mukavaa kotoilua että ahdistusta kaikesta epävarmuudesta.

Oma merkityksellinen kosmetiikkahetki voi olla vaikkapa kasvonaamion käyttämistä, ihon kuorimista tai hyväntuoksuisella shampoolla hiusten pesua - mikä vain, mikä sillä hetkellä sinusta tuntuu kivalta. Uskon, että itsensä hoitamisen hetkillä voi hyvinkin pumpata hyvää oloa ja luoda itselleen käytännöllisiä mindfullness-hetkiä arjen keskelle.

On tutkittu, että koskettaminen lieventää stressiä, ahdistusta ja surua - ja tähän lasketaan myös oma kosketus, joka voi toteutua vaikka ihoa lempeästi kuoriessa. Ja tiedetäänhän kosketuksen tärkeys jo ilman tutkimustakin.

Flow Cosmeticsin ametistikuorinta on juuri sellainen kosmetiikkalöytö, joka tuo pienen palan luksusta loppumattomilta tuntuviin kotipäiviin. On lähes rikolllista, jos näin ylellisen tuntuisen, tuoksuvan ja kauniin värisen kuorinta-aineen parissa ei vietä pientä rauhoittumishetkeä!

Tätä kuorintaa ei hutkita menemään, vaan sen äärellä fiilistellään.
flow amethyst kuorinta

flow ametistikuorintaFlow Cosmetics -kuorinnan ainesosat ja käyttökokemukset


Flow Cosmeticsin luonnonkosmetiikan kuorinnassa kiinnostaa tietenkin sen sisältämä ametisti, joka tuo väistämättä pieniä hippiviboja, mutta hyvällä maulla. Ametisti on monissa koruissakin käytetty puolijalokivi, jonka nimi juontuu kreikan sanoista a- (ei) ja methustos (myrkytys), ja siihen on aikojen saatossa liitetty useita uskomuksia.

Kosmetiikassa ametisti on kuitenkin käytännönläheinen, sillä se kuorii ihoa tehokkaasti ja auttaa puhdistautumaan epäpuhtauksista, ja täten luo uutta hehkua hipiään. En itse kuulu kiviharrastajiin, joten ihastelen lähinnä ametistin upeaa väriä ja oikean ametistin rouheista pintaa, jota tekee mieli koskea.  

Vaikka Flow Cosmeticsin kuorinta on nimeltään ametistikuorinta, ainesosissa on enemmän kuitenkin rehellisiä luonnonkosmetiikan tuttuja kasviuutteita ja -öljyjä: suolapohjainen kuorinta sisältää mm. shea-, kookos- ja seesamivoita, villimustikkajauhetta, luomumansikkauutetta ja eteerisiä tuoksuvia öljyjä.

Flow Cosmeticsin ametistikuorinta on ihanan rouheaa, sillä suola pitää kuorivuudesta huolen. Kuorinta on voidemaista, joka levittyy miellyttävästi ja siististi.

luonnonkosmetiikan vartalokuorinta


Ainesosat on pakattu täyteen todella hoitavia öljyjä, joiden ansiosta kuorinnan jälkeinen lopputulos on hoitava, sillä öljyt jättävät iholle kevyen kosteusvoidemaisen tunnun. Kosteusvoidetta ei ole pakko käyttää kuorinnan jäljiltä, sillä iholla on suihkusta tullessa kosteuttava huntu öljyjen ansiosta.

Ja mikä tuoksu - ihana sekoitus marjaisuutta, makeutta ja herkullisuutta! Flow Cosmeticsin kehittämä eteeristen öljyjen anti-stress-yhdistelmä sisältää mm. makeaa vaniljaa, rauhoittavaa santelipuuta, nerolia ja ripauksen mansikkaa.

Kuorinnan tuoksut on valittu rauhoittamaan mieltä ja auttamaan unensaannissa - kyllä kiitos, tilaan juuri näitä vaikutuksia muutaman päivän edestä!


flow cosmetics kuorinta-aineFlow Cosmetics ametistikuorinta vartalolle
 • Suolapohjainen, monelle ihotyypille sopiva voidemainen kuorinta (muista, että suola voi kirvellä rikkonaista ihoa)
 • Tuoksuna yhdistelmä rauhoittavia eteerisiä öljyjä
 • Kuorii rouheasti, mutta jättää ihon kosteutetuksi sisältämiensä öljyjen ansiosta (muista kuivata suihkun lattia hyvin, ettei se jää öljyiseksi)
 • Pakkaus on lasia ja metallia

Flow Cosmeticsin luonnonkosmetiikan kuorinta-aine nettikaupoissa:
Löydät kuorinta-aineen myös mm. Flow Cosmeticsin omasta verkkokaupasta ja monista ekokaupoista.Kommentit

 1. Oi miten hyvältä tää kuulostaa ja tuotehan on myös tosi herkullisen näköinen<3 :D Suolakuorinnat on yleensä hurjan tehokkaita, mutta itselleni vähän hankalia, kun mulla on atooppinen iho ja ihottumaa aina vartalolla ja se suola tosiaankin kirvelee rikkinäisellä iholla. Suosinkin siitä syystä yleensä sokeripohjaisia kuorintoja vartalolla, mutta tää herätteli kyllä siitä huolimatta mun kiinnostuksen! Kiitos taas ihanan kattavasta postauksesta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin herkku ulkoa ja sisältä! Jos iho on tosiaan tosi rikki, niin sitten ei välttämättä suolakuorinta ole se paras vaihtoehto. Kannattaa katsoa muutekin Flown uudet kuorinnat, niitä kun oli useampia. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^