Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mitä tarkoittaa vegaaninen kosmetiikka? Vinkit ostoksille! | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mitä tarkoittaa vegaaninen kosmetiikka? Vinkit ostoksille!

Mitä tarkoittaa vegaaninen kosmetiikka? Mistä sitä voi ostaa? Tälle sivulle olen koonnut suosikkejani tuotteista sekä verkkokaupoista, joista teen usein vegaanisia kosmetiikkaostoksia.

Mitä on vegaaninen kosmetiikka -postaukseni kertoo, mitä vegaaninen kosmetiikka tarkoittaa ja miten se liittyy eläinkokeettomaan kosmetiikkaan.

Mitä kosmetiikkaa suosin eniten? Mitä kosmetiikkaa ostan aina uudelleen? 

Päivitän kuukauden suosikit nimensä mukaisesti joka kuukausi blogiini: tsekkaa kaikki kuukauden parhaat kosmetiikat "suosikit"-tunnisteen alta.

 Vuoden parhaat kosmetiikat löytyvät oman täginsä luota.

Vegaaninen kosmetiikka netistä - suosikkini verkkokaupoista

*mainoslinkki 

*Biodelly - ihastuttava luonnonkosmetiikan verkkokauppa, jonka vegaaniset tuotteet on merkattu selkeästi tuoteselostuksiin. Valikoimassa on paljon vegaanisen luonnonkosmetiikan meikkejä.

*Greenlips - luonnonkosmetiikkaa verkossa ja turkulaisessa putiikissa.  Greenlipsin vegaaniset kosmetiikkatuotteet ovat selkeästi tägätty verkkokaupassa, josta löydät mm. The Ohmin deodorantteja, Less is Moren hiustuotteita ja Und Gretelin vegaanisia meikkejä.

*House of Organic -  huikean suuren valikoiman luonnonkosmetiikan verkkokauppa, jossa on tarjolla myös vegaanista muotia ja asusteita. Täältä löydät myös parhaan valikoiman kotimaista vegaanista luonnonkosmetiikkaa! House of Organicin valikoimassa on kosmetiikkaa joka kukkarolle, ja muutama suosikkibrändini on 100 % Pure, Avril, Neal's Yard Remedies, Senja Cosmetics ja Patyka.

*Naturelle.fi - verkkokauppa, josta löydät paljon luonnonkosmetiikan premium-tuotesarjoja - ja jälleen myös selkeästi merkatut vegaaniset vaihtoehdot. Valikoimassa on mm. Hynt Beautyn ja Juice Beautyn vegaanisia meikkejä.

Etsitkö lisää ostopaikkoja vegaaniselle kosmetiikalle? Tästä löydät postauksen vegaanisen kosmetiikan verkkokauppavinkeistä!