Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mitä tarkoittaa vegaaninen kosmetiikka? Vinkit ostoksille! | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Mitä tarkoittaa vegaaninen kosmetiikka? Vinkit ostoksille!

Mitä tarkoittaa vegaaninen kosmetiikka? Mistä sitä voi ostaa? Tälle sivulle olen koonnut suosikkejani tuotteista sekä verkkokaupoista, joista teen usein vegaanisia kosmetiikkaostoksia.

Vegaaninen kosmetiikka tarkoittaa lyhyesti kosmetiikkaa, joka

1) ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, kuten hunajaa, karmiinia tai lampaanrasvaa
2) ei ole testattu eläinkokein missään tuotannon vaiheessa


Mitä on vegaaninen kosmetiikka -postaukseni kertoo juurta jaksain, mitä vegaaninen kosmetiikka tarkoittaa ja miten se liittyy eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kosmetiikan eläinperäisistä ainesosista voit lukea puolestaan myös omasta postauksesta.

Mitä kosmetiikkaa suosin eniten? Mitä kosmetiikkaa ostan aina uudelleen?

Päivitän kuukauden vegaaniset kosmetiikkasuosikit nimensä mukaisesti joka kuukausi blogiini: tsekkaa kaikki kuukauden parhaat kosmetiikat "suosikit"-tunnisteen alta. Vuoden parhaat kosmetiikat löytyvät oman täginsä luota.


Vegaaninen kosmetiikka netistä - suosikkini verkkokaupoista

*mainoslinkki 


Biodelly - ihastuttava luonnonkosmetiikan verkkokauppa, jonka vegaaniset tuotteet on merkattu selkeästi tuoteselostuksiin. Valikoimassa on paljon vegaanisen luonnonkosmetiikan meikkejä.

*House of Organic -  huikean suuren valikoiman luonnonkosmetiikan verkkokauppa, jossa on tarjolla myös vegaanista muotia ja asusteita. Täältä löydät myös parhaan valikoiman kotimaista vegaanista luonnonkosmetiikkaa! House of Organicin valikoimassa on kosmetiikkaa joka kukkarolle, ja muutama suosikkibrändini on 100 % Pure, Avril, Neal's Yard Remedies, Senja Cosmetics ja Patyka.

*Naturelle.fi - verkkokauppa, josta löydät paljon luonnonkosmetiikan premium-tuotesarjoja - ja jälleen myös selkeästi merkatut vegaaniset vaihtoehdot. Valikoimassa on mm. Hynt Beautyn ja Juice Beautyn vegaanisia meikkejä.

Olen koonnut kattavamman listan kaikista vegaanisen kosmetiikan suosikkiverkkokaupoistani tänne.


vegaaninen kosmetiikka tarkoittaa