Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuka? Mitä? | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Kuka? Mitä?


Tervetuloa blogiini!

Rabbit Glow - Suomen ainoa vegaaninen kosmetiikkablogi 


Rabbit Glow on vegaaninen kauneusblogi, jonka aiheet pyörivät myös vegaanisen ja vastuullisen muodin ympärillä. Etenkin luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntäni!

Vegaanikosmetiikka tarkoittaa sitä, että bloggaan kosmetiikasta, jossa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia tai eläinkokeita - eli vegaanikosmetiikasta. Blogi onkin Suomen ainoa ja vanhin säännöllisesti päivittyvä kauneusblogi, joka keskittyy vain vegaanikosmetiikkaan. Ja kyllä, myös muutkin kuin vegaanit ovat tervetulleita ihmettelemään!

Jos vegaanikosmetiikka on sinulle uusia asia tai haluat 10 minuutin pikakurssin aiheeseen, lukaise postaukseni "Mitä on vegaaninen kosmetiikka" tästä linkistä.

Blogin kirjoittaja häärii Eeva - ei ihan vielä kolmekymppinen tyyppi, jolle blogi tarjoaa paikan intoilla kosmetiikasta mielin määrin.

Blogin kautta saatu kosmetiikka, pr-näytteet ja kaupalliset yhteistyöt ovat selkeästi mainittu asiaa koskevissa postauksissa. Mainoslinkkien kautta tehdyistä ostoksista bloggaajana saan pienen komission, jonka avulla voin ylläpitää blogia jatkossakin ja katan palvelinkuluja. Linkit eivät nosta tuotteiden hintoja. Arvostan ja kiitän, jos päädyt hankkimaan tuotteita linkkieni kautta!

Blogiin bannerin ja logon on tehnyt Noora Kaunisto.


Copyright: Ethän tallenna tai kopioi mitään kuvia blogista ilman lupaa, sillä se rikkoo tekijänoikeuksia. Postausten jakaminen linkin kautta on toki sallittua.

Tietosuoja: Sivustolla käytetään Google Analytics -analytiikkapalvelua. Google Analytics kerää tietoa kävijöiden vierailusta, tuloväylästä, käyttäytymisestä sivustolla ja sisällön menestymisestä reaaliajassa ja takautuvasti. Tietoja ei yksilöidä eivätkä ne ole yhdistettävissä tunnistettaviin, yksittäisiin henkilöihin.