Yhteydenotot ja yhteistyöt:

 Mielenkiintoinen uusi tuotesarja, kysymyksiä, kommentteja?

Ota  yhteyttä blogiin liittyvissä asioissa, oli kyseessä sitten pr-tuotteet, kaupalliset yhteistyöehdotukset tai muut kyselyt:

rabbitglowblog@gmail.com


Mitä muut sanovat? Kokemuksia blogiyhteistöistä Rabbit Glow -blogin kanssa 


"Yhteistyö Rabbit Glow –blogin kanssa on ollut sujuvaa ja helppoa, ja olemme blogin kautta saaneet uusia, juuri omanhenkisiä, asiakkaita. Eeva on nyt kirjoittanut tuotteistamme kahdesti, ja molemmilla kerroilla on ollut hauska seurata, kuinka kaupan sivuilla käydään ja tuotteita ostetaan vilkkaasti blogipostauksen ilmestyttyä. Meistä on tärkeää, että tuotteista kirjoitetaan rehellisesti, ja tässä Eeva on onnistunut hienosti – blogipostaukset ovat informatiivisia ja oikeasti auttavat ostopäätöksissä. Kuvat ovat myös tosi hienoja.”
 - Elina Erikoinen-Watts, Strange Magic


"Rabbit Glow -blogin lukijat ovat täydellisesti meidän kohderyhmäämme. Blogiyhteistöiden kautta olemme saaneet lisää tunnettuutta, uusia seuraajia sosiaalisen median kanaviimme sekä kävijöitä verkkosivuillemme. Eeva kirjoittaa tuotteista aitoa ja rehellistä tekstiä laadukkaiden kuvien kera, mikä on kannustanut lukijoita myös ostamaan postauksissa esiintyneitä tuotteita verkkokaupastamme. Yhteydenpito Eevan kanssa on joka kerta mukavaa ja mutkatonta koko yhteistyön ajan. Suosittelen!"
- Heljä Kokko, Koreina


"Ihania reaktioita ja ilmeisen hyvän ensivaikutelman sarjamme on tehnyt näihin henkilöihin, joita postaukset tavoittivat. Blogi- ja Instragram-postaus/yhteistyö on ollut helppoa ja mutkatonta. Postaukset ovat olleet rentoja ja asiakkaan kiinnostuksen herättäviä, mutta kuitenkin tyylikkäitä ja ammattimaisia. Olemme olleet tyytyväisiä tähän näkyvyyteen."