Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaninen eyeliner x 3 | Rabbit Glow - vegaaninen kosmetiikkablogi

Vegaaninen eyeliner x 3

Tummat rajauskynät kuuluvat silmämeikkini kulmakiviin, joille löytyy käyttöä aina ennemmin tai myöhemmin. Blogin eyeliner-hiljaisuus rikotaankin nyt kolmen rajauskynän voimiin! Viime päivinä olen nimittäin ehostautunut niin Cailynin geelikynän, Milanin tussirajaus & kulmakynä-kombon ja 100% Puren rajauskynän avulla (en kuitenkaan kaikkien yhtä aikaa).

Rajauskynät ovat kaikki jäljeltään ja koostumukseltaan erilaisia, mutta aivan passeleita myös arkikäyttöön. Eyelinereita on testattu silmämeikinpohjustajan kanssa, jota tulee käytettyä  automaattisesti silmiä meikatessa (ylivoimainen niksi saada silmämeikki kestämään paikoillaan pidempään).  

Edit 2020: Postaus sisältää tuotteita, joita ei ole enää myynnissä. Lue vegaanisista meikeistä lisää täältä: Vegaaniset meikit - alle 20 e suosikit Cailynin Gel glider eyeliner on ns. geelimäinen kynä, jolla saa nestemäistä rajauskynää hieman pehmeämmän jäljen. Pehmeämpi ei toki tarkoita vähäpigmenttistä, ja sävy black on rehellisen musta. Kynä on vedenkestävä, ja se lähteekin helpoiten pois hyvän meikinpuhdistusaineen avulla.  Jälki kestää luomella hyvin varisematta tai liikkumatta päivän mittaan.

Geelikynä liukuu hyvin luomelle levitettäessä ja sen koostumus on tarpeeksi jämäkkä, mutta ei kova. Kynä ei kulu juuri lainkaan käyttökerroilla, ja se vaikuttaa hyvin riittoisalta. Mustalla kynällä saa tarkan jäljen, jota toisinaan pehmennän rajaussiveltimellä. Kaikki rajauskynät vaativat toki vakaata kättä, mutta geelikynät ovat mielestäni sieltä armollisimmasta päästä levittää. Olen vähän tylsä, mutta en keksi tästä eyelinerista miinuksia - se toimii kuten laadukkaan rajauskynän tuleekin toimia.

Cailyn oli minulle uusi tuttavuus, ja sen valikoimassa näyttää olevan paljon vegaani-ok tuotteita   (incit kannattaa lukea karmiinin ja mehiläisvahan varalta).

Kuva ylhäältä alas: Cailyn, Milani, 100 % PureMilanin Eye Tech Define 2-in1 Brow + Eyeliner Felt-Tip Pen (mikä nimi!) on kaksipäinen, tussimainen rajauskynä, jossa on sekä eyelinerpää että tussi kulmakarvoille.

Eyelinerpää on todella ohut, ja sillä saa tehtyä hyvin klassisen cat eye-rajauksen tai ylipäänsä hyvin ohutta jälkeä. Tämä toki vaatii vakaata kättä ja sitä, ettei tussia paina liikaa ihoa vasten, eli toisin sanoen perusjuttujen huomiointia silmänrajaajille. Kuten kaksi muutakin postauksen rajauskynää, Milanin kynä on hyvin pigmenttinen, eikä se töhriinny luomillani - testattu myös helleolosuhteissa.

Kissarajauksia tulee vedettyä enemmän spesiaalimenoihin, mutta Milanin kynän kulmakarvaosio on superkätevä. Kynällä saa toki liian kovaa painamalla "piirretyt kulmakarvat"-lookin, mutta jujuna onkin käyttää kevyempää kättä ja lyhyitä vetoja. Viistopäinen sivellin on helppo ja tarkka käyttää,  tarvittaessa jälkeä voi pehmentää siveltimellä. Tussimainen kulmakynä on myös siitä jännä, että se myös pitää hapsottavat kulmakarvat helpommin ojennuksessa. Sävy Natural Taupe/Black on sävyistä vaalein, sopii hyvin keskiruskeille tuuheille kulmilleni.   100 % Puren Creamstick-eyeliner on kolmikon luonnonkosmetiikkavahvistus.  Black Pearl-sävy on tummanharmaa helmiäinen. Jälki on hohtava, mutta ei varsinaisesti glitterinen. Shimmerisellä kynällä saa pehmeämmän näköisen rajauksen mattamustaan verrattuna.

Hedelmäpigmenttinen kynä on myös setin paksuin kynä, ja sen rajausjälki on "utuisin". Jälki levittyy todella pehmeästi, kynä liukuu luomella hyvin. Hennosti hohtava kynä sopii esim. terästämään tummempaa smoky-lookia tai ihan vain siltänään arkimeikin jujuksi. 100 % Puren Creamstickin hinta eleven.fi-nettikaupassa on 15,40 euroa, tällä hetkellä tuote näyttää olevan alessa hintaan 13,90. Iskin silmäni myös 100 % Puren vaaleisiin linereihin*, etenkin laventelinsävyinen vaikuttaa mielenkiintoiselta. ^_^

Kuva alla, vasemmalta oikealle: Milanin eyeliner, Milanin kulmakynä (paksuimmalta kohdalla swatchattuna), Cailynin geelikynä ja 100 % Puren Creamstick-liner.

Millainen eyeliner on sinun suosikkisi? Entä oliko joukossa tuttuja tai muutoin mielenkiintoisia tuotteita? :)

 * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Kommentit

 1. Geelikynä kuulostaa hyvältä! Kiitos taas vinkeistä!

  VastaaPoista
 2. Mä käytän eyelineria tosi harvoin, mutta Make Up For Everin Aqua liner on mun ehdoton suosikki, se on jotain tussin ja siveltimen välistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa helpommalta kuin useimmat dipattavat. :D

   Poista
 3. Aloitin kajaleista ja tussipäisistä (mm. TBS), mutta nykyään suosikkini on ohuenohut dipattava sivellin. Käytössä Essence, joka on oman ilmoituksensa mukaan eläinkokeeton eikä myy Kiinassa, mutta ois toki kiva löytää vastaava pupumerkillinen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiseltään tulee mieleen ainakin ZAO ja 100 % Pure, joilta löytyy ohuita dipattavia pupumerkillisiä eyelinereita. ZAO toimi ainakin mulla, vaikka en ole dipattavien linereiden paras kaveri. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^